Hopelijk heeft ieder van u een deugddoend verlof achter de rug! Het zonnige weer was alvast van de partij, de kinderen konden zich volop uitleven. Maar de vakantie loopt stilaan ten einde... en hier op school denken we alvast aan de naderende start van het nieuwe schooljaar. We beginnen met de voorbereidingen en alle klassen instapklaar te maken. Stilaan komt het ritme weer op gang;-)

Nog even op een rijtje:

  • De school start maandag 3/9/2018 om 8.35 uur. We verwachten alle leerlingen ten laatste tegen 8.20 uur op de speelplaats. De leerlingen die naar het 1ste leerjaar komen, mogen nog op de kleuterschool worden afgezet. Juf Natalie en de directeur komen hen afhalen om hen zo te verwelkomen op de nieuwe school. Ouders kunnen hen begeleiden tot aan de schoolpoort.

Vanaf de eerste schooldag zijn er warme maaltijden en soep te verkrijgen. Vooral voor de jongste leerlingen is het handig als u dat op voorhand meedeelt aan de juf.

DINSDAG 4 september is de opvang 't Kriebelke GESLOTEN. Er zal opvang op school voorzien worden (vanaf 7 uur op de kleuterschool, vanaf 16 uur tot 18 uur op de lagere school). Daarvoor moet op voorhand worden ingeschreven (ten laatste tegen 1/9/2018) via gimme (inschrijfstrook) of via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwe ouders registreren zich best op Gimme https://app.gimme.eu om op de hoogte te blijven van de activiteiten van hun kind(eren). Andere ouders hoeven enkel de te volgen kanalen te wijzigen. Bij problemen, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

WOENSDAG 5 september staat er een algemene info-avond gepland op de school. Deze start stipt om 19 uur met een algemene inleiding door de directeur. Nadien kan u terecht in de klassen van uw kinderen voor de specifieke informatie en de klaswerking. Van harte welkom!

Vragen of suggesties? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

 

Leerkrachten

Infootje

zeppelin

                                                                                                                                     

Schoolkalender

Vorige maand Augustus 2019 Volgende maand
M D W D V Z Z
week 31 1 2 3 4
week 32 5 6 7 8 9 10 11
week 33 12 13 14 15 16 17 18
week 34 19 20 21 22 23 24 25
week 35 26 27 28 29 30 31

Login Form

Enkel voor de beheerder van de website.